Accessories for the Outing
Tips

Accessories for the Outing

Hvem elsker ikke å tilbringe tiden utendørs i naturen og lage mat over åpen ild?

Vi på Brusletto har alt du trenger for at hele familien skal kunne nyte friluftslivet. Vi har spikkekniver til barn, slik at de enkelt kan holde seg opptatt med ulike spikkeprosjekter mens vaflene stekes eller pølsene grilles over bålet.Les våre beste tips om å lage bål ute her.

Vi synes mat og drikke smaker best utendørs, spesielt en god kaffekopp fra bålet. Vår kniv Villmarka er en perfekt følgesvenn på ditt neste eventyr i villmarken. Villmarka's knivblad er utstyrt med vår signatur - halvmånehakket på ryggsiden - for å enkelt kunne ta bort kaffekannen fra bålet.

https://www.brusletto.com/pub_docs/files/SCO_25.09.2109308.jpg
https://www.brusletto.com/pub_docs/files/SCO_25.09.2109311.jpg

Spikkekniv for barn

Er du på jakt etter den perfekte spikkekniven for barnet ditt? Da er Brusletto Speider butt tupp det ultimate valget. Med sin lille størrelse og avrundede spiss er den trygg og lett å bruke for barn i alle aldre. Brusletto Speider er designet med sikkerhet og funksjonalitet i tankene, noe som gjør den til den ideelle spikkekniven for barn å utforske og lære med.

Den robuste konstruksjonen og det ergonomiske grepet gjør det enkelt og behagelig for små hender å håndtere. Enten det er for å skjære pinner til grilling eller for å lage små trefigurer, vil Brusletto Speider være en pålitelig følgesvenn for alle utendørs eventyr.

https://www.brusletto.com/pub_docs/files/SCO14.10.2215470-(1).jpg
https://www.brusletto.com/pub_docs/files/SCO14.10.2215525.jpg

Barnas favoritt på utflukten, vafler og toast over åpen ild

Noe som har blitt mer og mer populært er å lage vafler og varme toast over åpen ild. Hos Brusletto finner du ikke bare kniver, vi har også toastjern og vafler i støpejern. Ta med vaflerøre i en termos og lag sprø vafler, eller ta med brød med ditt favorittpålegg og lag deilige toast.

Å lage vafler i støpejern over bålet er enkelt og gir fantastiske resultater. Her er en grunnleggende guide for å lage gyldne og sprø vafler:


Forbered bålet og plasser vaffeljernet over glørne for å varme den jevnt. Sørg for at pannen er skikkelig oppvarmet før du heller i røren.


Forbered vaflerøren etter ditt favorittoppskrift. Du kan bruke en vanlig vaflerøre eller eksperimentere med forskjellige smaker og ingredienser for å skape dine egne smaker.


Når vaffeljernet er skikkelig oppvarmet, smør den lett med smør eller olje for å unngå at vaflene klistrer seg til jernet


Hell en passende mengde vaflerøre i jernet og spre den jevnt utover overflaten. Lukk deretter lokket på jernet for å la vaflene steke jevnt.


La vaflene steke over glørne til de er gyldenbrune og sprø på utsiden. Det kan ta noen minutter, så følg med og snu dem etter behov for å sikre jevn steking.


Når vaflene er klare, bruk en spatel for å forsiktig løsne dem fra pannen og ta dem ut.


Server de nystekte vaflene med ditt favorittilbehør, som fersk frukt, sirup, krem eller syltetøy, og nyt dem mens de er varme og deilige!


Husk å ha tålmodighet og øve litt for å få til den perfekte stekingen. Med litt erfaring vil du snart kunne lage fantastiske vafler hver gang over åpen ild i ditt vaffeljern.

https://www.brusletto.com/pub_docs/files/ULN_Vinter43967.jpg
https://www.brusletto.com/pub_docs/files/_DSC4742-2.jpg

Mer tilbehør

    You will also like this